HBG Wake Park
HBG Wake Park startades våren 2017 av ett antal eldsjälar i Helsingborg. Kitesurfare, wakeboard och vattenskidentusiaster som ville tillföra något speciellt till Helsingborg i ett område som utvecklas för Helsingborgs utväxt. Gamla Oslo-färjeterminalen blev en perfekt plats för denna kabelpark och med stöd av Visionsfonden kunde vi i maj 2017 ha invigning.

HBG Wake Park är en ideell förening som "ägs" och drivs av medlemmarna i föreningen. Allt arbete sker ideellt med en gemensam strävan efter att ha kul, träna, utvecklas, trevligt umgänge och träffa nya människor.


Vad är en wake park?

En Wake Park kan bäst beskrivas som en skidlift, som drar åkarna på vatten runt i en bana. Istället för snowboard använder åkaren en wakeboard för att ta sig fram. För den avancerade åkaren finns hopp och andra hinder.

Man kan köpa fullmedlemskap eller prova-på åk hos oss. Vi tar även emot bokningar för event så som grupp bokningar, möhippa eller svensexa. Vi har all nödvändig utrustning till utlåning.

Styrelse


Styrelsen består 2018 av 7 personer som har som uppgift att ta beslut som gynnar föreningen på bästa sätt med fokus på säkerhet, utveckling och marknadsföring.

HBG Wake Parks styrelse består av:

David Grahn, ordförande.
Gustav Ståhl, kassör.
Martin Bernebring, ledamot.
Magnus Ydhage, ledamot.
Lovisa Herfindal, ledamot.
Jimmy Wimark, suppleant.
Sandra Ydhage, suppleant.